Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πτερέλαου

Αρχική » Oneiro » Πτερέλαου

Ονειροκρίτης Πτερέλαου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πτερέλαου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρπάζετε κάτι που δεν σας ανήκει, κάτι που δεν είναι δικό σας, κάτι ξένο, σημαίνει πως είστε αποφασισμένος να πετύχετε τον στόχο σας χρησιμοποιώντας άνομα και ανήθικα μέσα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά έχετε παχύνει πολύ και γίνατε χοντρός, η ζωή σάς επιφυλάσσει άφθονα πλούτη και ποικίλες απολαύσεις.
    Για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό σημαίνει επιθυμίες για έκλυτη και χαλαρή ζωή.
    Για τους αρρώστους, σύντομη ανάρρωση.

  • Αν είστε αγρότης και ονειρευτήκατε αφοσίωση στο θεό ή στην οικογένεια σας, σημαίνει ότι οι σοδειές σας θα είναι άφθονες και οι γείτονες θα είναι καλοί και συνεργάσιμοι.

    Για τους εμπορευόμενους, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν θα αποκτηθεί με δόλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσπαθούσατε να επικοινωνήσετε με βουβό πρόσωπο, είναι προμήνυμα ασυνήθιστων περιστατικών στη ζωή σας, που θα συντελέσουν στην άνοδο σας.

  • Αν ονειρευτείτε καταστάσεις αδιαφορίας, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συντροφιά για ένα σύντομο διάστημα.
    Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ο αγαπημένος της της δείχνει αδιαφορία, σημαίνει πως δεν της δείχνει την τρυφερότητα του κατά τον πιο σωστό τρόπο.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

Εγγραφή στο RSS - Πτερέλαου