Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πυθαγόρας

Αρχική » Oneiro » Πυθαγόρας

Ονειροκρίτης Πυθαγόρας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πυθαγόρας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Παρόλο που το να έχετε μια ασθένεια του σπλήνα αποτελεί ένα πολύ άσχημο συμβάν στην πραγματική ζωή, παρόλα αυτά στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι είσασταν βουλευτής σημαίνει ότι είστε ματαιόδοξος και ότι μεταχειρίζεστε τα μέλη της οικογενείας σας χωρίς καλοσύνη. Δεν θα επιτύχετε καμιά άνοδο.

  • Είτε είστε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης ενός δέματος στο όνειρό σας, χαρμόσυνες θα είναι οι ειδήσεις που θα λάβετε και στις δύο περιπτώσεις και μάλιστα από κάποιον δικό σας άνθρωπο που δεν μένει κοντά σας.
    Ίσως από κάποιον συγγενή σας που ζει στο εξωτερικό.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τσακώνεστε με άτομα του ίδιου φύλου τότε να ξέρετε ότι η φιλίες σας είναι ανθεκτικές, αν όμως δείτε ότι τσακώνεστε με άτομο του άλλου φύλου τότε να περιμένετε ότι η σχέση σας θα αποδειχθεί καταστροφική.

  • Γενικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συμβολικά, το φως ταυτίζεται με το πνεύμα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας πυγολαμπίδες να λαμπυρίζουν μες στη νύχτα, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που διαπνέεται από ανώτερα ιδανικά, αλλά καθηλωμένος από την αισχρή πραγματικότητα που τον περιβάλλει.

Εγγραφή στο RSS - Πυθαγόρας