Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πύδνα

Αρχική » Oneiro » Πύδνα

Ονειροκρίτης Πύδνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πύδνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο τον ρόλο τον παίζει το μέρος που λαμβάνει χώρα το γλέντι.

    Στην περίπτωση που γίνετε σε γνωστό σε εσάς σπίτι, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένταση σε κάποιες πολύ κοντινές σας σχέσεις.

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

    Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι επιτυχίας σε νέες επιχειρήσεις.

  • Η νυφίτσα στα όνειρα συμβολίζει τους εχθρούς.

    Εάν δείτε λοιπόν νυφίτσα να περνάει μπροστά σας ή να τρέχει χωρίς όμως να σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο ηρεμίας ενώ οι εχθροί σας είναι μακριά από σας.

  • Το απόγευμα παραδοσιακά αποτελεί μία ώρα χαλάρωσης, έτσι και στα όνειρα η ερμηνεία εξαρτάται από το πώς αισθανόσασταν μέσα στο όνειρο.

    Αν στο όνειρο χαλαρώνετε ένα απόγευμα, θα έχετε καλά νέα σε όλους τους τομείς.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

Εγγραφή στο RSS - Πύδνα