Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ράδερφορντ

Αρχική » Oneiro » Ράδερφορντ

Ονειροκρίτης Ράδερφορντ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ράδερφορντ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας.

  • Εύρωστα, γυναικεία ή αντρικά στήθη, σημαίνουν γρήγορα και θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

    Αν δείτε γυμνό στήθος, ποθητό, αντίθετου φύλλου, σας περιμένουν στιγμές ερωτικής ευτυχίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε σαλάμι, πιθανότατα θα εμπλακείτε σε ιστορίες που στην αρχή θα σας φανούν γοητευτικές αλλά στο τέλος θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

  • Αν δείτε πως φτάσατε στο ανώτατο σημείο ανόδου, ή στην κορυφή μιας σκάλας, χωρίς να σκοντάψετε ή να τρεκλίσετε, είναι καλό σημάδι. Η ζωή σας θα είναι εξασφαλισμένη και θα έχετε πολλές επιτυχίες.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε καντήλι αναμμένο τότε η ζωή σας θα είναι ξεκάθαρη και ακριβώς όπως εσείς την έχετε προγραμματίσει.

    Αν πάλι δείτε καντήλι σβηστό πολλά προβλήματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

Εγγραφή στο RSS - Ράδερφορντ