Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ράφτη

Αρχική » Oneiro » Ράφτη

Ονειροκρίτης Ράφτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ράφτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η γοργόνα στο όνειρό μας αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Είναι ένα σπάνιο όνειρο που όμως άμα το δούμε μόνο καλά θα πρέπει να περιμένουμε.

    Συγκεκριμένα, θα σας πηγαίνουν πολύ σύντομα όλα ανθηρά και θα είστε ασυνήθιστα για τα ανθρώπινα δεδομένα τυχερός.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Οποιουδήποτε είδους απαγόρευση σε όνειρο ίσως να είναι άσχετη με τον ονειροκρίτη και αντί για ερμηνεία, να δείχνει υποσυνείδητο άγχος.

  • Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποια εμπορική συναλλαγή του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

  • Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
    Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - Ράφτη