Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ρέα

Αρχική » Oneiro » Ρέα

Ονειροκρίτης Ρέα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ρέα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον πεθαμένο σκεπασμένο με σάβανο, θα πρέπει να περιμένετε θάνατο κάποιου προσώπου όχι και τόσο κοντινού από την οικογένειά σας, αλλά και την περίπτωση κληρονομιάς περιουσίας αυτού.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Το ουράνιο τόξο στην ερμηνεία των ονείρων συνιστά έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους οιωνούς κατά τον ονειροκρίτη.
    Υπάρχουν πολλές ιστορικές μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες το όνειρο αυτό εμφανίστηκε σε ανθρώπους ακριβώς την παραμονή του θανάτου τους.

  • Τα παιδιά, στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα σύμβολα.

    Αν δείτε ότι αποκτήσατε παιδιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, έχετε επωμισθεί υπερβολικά πολλές ευθύνες και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

  • Αν στο όνειρο γίνεται αγιασμός στο σπίτι σου θα λυθούν προβλήματα που σε απασχολούν.

    Αν σε ραίνει αγιασμός θα πάρεις σύντομα μεγάλη χαρά.

    Αν πίνεις αγιασμός, προοιωνίζει μεγάλη ευμάρεια και ψυχική γαλήνη.

  • Το χρυσάφι στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από το χρυσάφι στην πραγματική ζωή αν και στο όνειρο το χρυσάφι δεν προμηνύει μόνο υλικά πλούτη.

Εγγραφή στο RSS - Ρέα