Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ρέγιες

Αρχική » Oneiro » Ρέγιες

Ονειροκρίτης Ρέγιες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ρέγιες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι επιδιορθώνετε διάφορα πράγματα στην δουλειά σας ή στον χώρο του σπιτιού σας τότε να περιμένετε ανταμοιβή και καρποφορία των πράξεών σας.
    Αν όμως επιδιορθώνετε κάτι άγνωστο σε άγνωστο περιβάλλον τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

  • Αν βρεθείτε να σκάβεται στον ονειρικό σας κόσμο, αν δείτε κάποιον άλλον να σκάβει και με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτό θα πρέπει να περιμένετε κακά μαντάτα.
    Το πιο πιθανό είναι ένα στεναχωρηθείτε, ή να κοπιάζετε χωρίς αναγνώριση.
    Για αυτό προσοχή. Μία περίοδος είναι θα περάσει.

  • Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

  • Άλλο ένα κλασικό όνειρο που απασχόλησε τον πατέρα της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόιντ.

    Στο προφητικό πεδίο, όμως, ο ακρωτηριασμός μέλους του σώματος μας δεν υποδηλώνει σεξουαλική στέρηση, αλλά αποτελεί σαφή προειδοποίηση για κάποιον κίνδυνο που παραμονεύει.

Εγγραφή στο RSS - Ρέγιες