Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ρίμσι

Αρχική » Oneiro » Ρίμσι

Ονειροκρίτης Ρίμσι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ρίμσι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το δόκανο (παγίδα) στο όνειρο αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι.
    Είτε θα πατάξετε επιτέλους τους εχθρούς που είχατε τόσο καιρό αν δείτε ότι το στήνετε εσείς, είτε θα σας βοηθήσει κάποιος που ποτέ δεν θα πιστεύατε ότι θα το έκανε, αν δείτε ότι πιάνεστε σε δόκανο (παγίδα).

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Το θρανίο συμβολίζει τα δύσκολα, γεμάτα προσπάθεια διαστήματα της ζωής μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν δείτε σε όνειρο γκαρσόν να σας σερβίρει, οι φίλοι σας, μετά από αυτό το όνειρο, θα σας περιποιηθούν και με εγκαρδιότητα.

  • Ο πάγκος, στα όνειρα, συμβολίζει την κατοχυρωμένη και εξασφαλισμένη ζωή. Αν ονειρευτείτε ότι κάθεστε σε πάγκο ξύλινο, να περιμένετε ικανοποιητικά κέρδη από τις εργασίες σας.

Εγγραφή στο RSS - Ρίμσι