Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

υφαντής

Αρχική » Oneiro » υφαντής

Ονειροκρίτης υφαντής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : υφαντής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αδράχτι

Το αδράχτι, παρόλο που είναι ένα σπάνιο όνειρο στην εποχή μας έχει σημαντική ερμηνεία η οποία είναι η εξής :
Όπως και στο γνωστό παραμύθι, στην ωραία κοιμωμένη, αλλά και σε άλλα παλιότερα παραμύθια το αδράχτι προμηνύει δυσκολίες και βάσανα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν δείτε ότι είστε νεκροθάφτης, θα συμβούν γεγονότα που θα αναστατώσουν όλους τους τομείς της ζωής σας: να περιμένετε ζημιές στα οικονομικά, τραύματα στα οικονομικά και συμφορές στα οικογενειακά σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι φίλοι σας αποχαιρετούν τότε το όνειρό σας σημαίνει την πλήρη παραίτηση σας από σημαντικά ζητήματα.

    Αν δείτε όμως ότι εσείς αποχαιρετάτε κάποιον δικό σας τότε θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

  • Επίσης ένα όνειρο του οποίου η ερμηνεία αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε.
    Αν στο όνειρό σας δείτε πως καλλιεργείτε ένα χωράφι γόνιμο και μαλακό, τότε θα πρέπει να περιμένετε γονιμότητα και ανάταση οικονομική και οικογενειακή.

  • Αν δείτε ότι είστε αυτοκράτορας σε κάποιο βασίλειο, σημαίνει έπαρση και κακές αποφάσεις από τις οποίες το όνειρο σας προειδοποιεί να προστατευτείτε.

  • Το νοσοκομείο στα όνειρα είναι σύμβολο αρνητικό.

    Εάν δείτε ότι είστε σε νοσοκομείο ασθενής και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης.

Εγγραφή στο RSS - υφαντής