Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Γενικά η ερμηνεία της σάλπιγγας προσεγγίζεται με τον συσχετισμό που έχει και στην ζωή : ο ήχος της αναγγέλει κάποιο θρίαμβο ή επιτυχία.

Αρχική » Oneiro » οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Γενικά η ερμηνεία της σάλπιγγας προσεγγίζεται με τον συσχετισμό που έχει και στην ζωή : ο ήχος της αναγγέλει κάποιο θρίαμβο ή επιτυχία.

Ονειροκρίτης οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Γενικά η ερμηνεία της σάλπιγγας προσεγγίζεται με τον συσχετισμό που έχει και στην ζωή : ο ήχος της αναγγέλει κάποιο θρίαμβο ή επιτυχία. - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Γενικά η ερμηνεία της σάλπιγγας προσεγγίζεται με τον συσχετισμό που έχει και στην ζωή : ο ήχος της αναγγέλει κάποιο θρίαμβο ή επιτυχία.

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος γύρω σας είναι αξύριστος το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε ότι ο αξύριστος είστε εσείς ο ίδιος, τότε τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα γιατί το όνειρό σας προμηνύει βαρύ πένθος και μεγάλη στεναχώρια.

  • Σε αυτό το όνειρο, βασικό ρόλο παίζει το πώς θα νιώθετε και σε τι κατάσταση θα είναι το ή τα γόνατά σας.

    Το τραυματισμένο γόνατο ή το ακρωτηριασμένο , σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν είστε αρκετά δυνατός για να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις της ζωής σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας αντιλόπες, σημαίνει πως θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες, που όμως θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την ανάπτυξη μεγάλης δραστηριότητας.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Το αδράχτι, παρόλο που είναι ένα σπάνιο όνειρο στην εποχή μας έχει σημαντική ερμηνεία η οποία είναι η εξής :
    Όπως και στο γνωστό παραμύθι, στην ωραία κοιμωμένη, αλλά και σε άλλα παλιότερα παραμύθια το αδράχτι προμηνύει δυσκολίες και βάσανα.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε γεμάτο μελανοδοχείο τότε με κάποιες πράξεις σας που δεν σας τιμάν, θα προκαλέσετε την οργή και την κατακραυγή των γύρω σας.

Εγγραφή στο RSS - οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Γενικά η ερμηνεία της σάλπιγγας προσεγγίζεται με τον συσχετισμό που έχει και στην ζωή : ο ήχος της αναγγέλει κάποιο θρίαμβο ή επιτυχία.