Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αντιφεγγιά

Αρχική » Oneiro » αντιφεγγιά

Ονειροκρίτης αντιφεγγιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αντιφεγγιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η σούβλα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, δεν σχετίζεται καθόλου με το φαγητό ή το έθιμο της Κυριακής του Πάσχα, αλλά πολύ περισσότερο με την ερωτική μας ζωή.

  • Ο πωλών τοις μετρητοίς, ...και ο πωλών επί πιστώσει... λέει η λαϊκή σοφία.
    Η ακαταστασία στα όνειρα είναι ένδειξη μιας εγκατάλειψης ή μιας παραίτησης, δηλαδή μιας ψυχολογικής στάσης που μπορεί να αποβεί ολέθρια για τις επαγγελματικές ή ερωτικές μας σχέσεις.

  • Ο ανιψιός στο όνειρο προμηνύει ευτυχία και μία καλή ζωή.

    Η ανιψιά σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε στη ζωή σας και θα πάρετε κάποιες μικρές στεναχώριες.

    Αν είστε άνδρας και δείτε την ανιψιά σας σημαίνει ότι θα κάνετε καινούρια γνωριμία και ότι θα είναι καλή σύντροφος για εσάς.

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παθαίνετε ίλιγγο, σημαίνει ότι φοβάστε να μην αποκαλυφθεί ότι κάτι που κατέχετε, το κατέχετε χωρίς να το αξίζετε πραγματικά.
    Ο ίλιγγος συμβολίζει τον φόβο μας για την πτώση από μεγάλο ύψος.

Εγγραφή στο RSS - αντιφεγγιά