Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βάρη

Αρχική » Oneiro » βάρη

Ονειροκρίτης βάρη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βάρη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σηκώνω - άρση

Ονειροκρίτης σηκώνω - άρση

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σχετικά όνειρα

  • Η αίσθηση και το κλίμα αυτού του ονείρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χαλαρώνετε ή κοιμάστε σε καναπέ τότε τα νεύρα σας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει να ηρεμήσετε.
    Αν πάλι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο κάθετε στον καναπέ τότε εχθρότητες και διαφωνίες να περιμένετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε χειρούργος, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα κληθείτε σύντομα να λάβετε κάποια οδυνηρή απόφαση που θα έχει κρίσιμες επιπτώσεις στη ζωή σας.
    Αν δείτε χειρουργό να χειρουργεί ασθενή, να περιμένετε κακοτυχίες και θλίψη.

  • Η λεωφόρος στα όνειρα συμβολίζουν το δρόμο της ζωής μας.
    Εάν λοιπόν δείτε μία λεωφόρο μεγάλη, άνετη και επιβλητική σημαίνει πως στη ζωή σας θα πετύχετε στόχους και θα εξασφαλίσετε μια ζωή για σας άνετη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

Εγγραφή στο RSS - βάρη