Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λάκος

Αρχική » Oneiro » λάκος

Ονειροκρίτης λάκος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λάκος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Το αφρόγαλα, θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ευμάρεια και την καλοτυχία.

    Αν είδατε στο όνειρο σας σερβιρισμένο αφρόγαλα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ιδιαιτέρως επικερδείς δοσοληψίες ή ακόμα και επιχειρήσεις.

  • Πολλές φορές στον ύπνο μας μπορεί να δούμε ότι κουτσαίνουμε ή χάνουμε κάποιο πόδι μας. Σ’ αυτή της περίπτωση θα πρέπει να δούμε εάν έχει μουδιάσει το πόδι μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το συμπαθές, ανθρωπόμορφο αυτό ζώο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, μην ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας: κάποιες εμπλοκές που θα έχετε θα είναι εντελώς προσωρινές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε κολιέ, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει σύμφωνα με το φύλο στο οποίο ανήκετε.

    Αν είστε άντρας και δείτε ότι φοράτε κολιέ το όνειρό σας προμηνύει δυστυχίες και βάσανα.

  • Η εμφάνιση στα όνειρα αρουραίων ή των ποντικών στα όνειρα,υποδηλώνει την ύπαρξη επικίνδυνων εχθρών στην πραγματική ζωή.

    Προσοχή σε δήθεν "φίλους" οι οποίοι στην πραγματικότητα σας επιβουλεύονται.

Εγγραφή στο RSS - λάκος