Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κροτάλισμα

Αρχική » Oneiro » κροτάλισμα

Ονειροκρίτης κροτάλισμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κροτάλισμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρότος - πυροβολισμός

Αν ακούσετε στον ύπνο σας κρότο ξερό και δυνατό, να περιμένετε ξαφνικές λαχτάρες και συμφορές, που μπορεί να φτάσουν ως τον θάνατο πολύ δικού σας ανθρώπου.

Αν ακούσετε κρότους όπλων ή κροτάλισμα πολυβόλου, να περιμένετε έριδες και διχόνοια μέσα στην οικογένεια.

Σχετικά όνειρα

  • Η κατάσταση της λεηλασίας στα όνειρα συμβολίζει καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούν έναν εσωτερικό θυμό.

  • Βάρκα και βαρκάδα σε νερά ήρεμα, με ευχάριστη παρέα,υποδηλώνουν άνθρωπο με ευθύ και τίμιο χαρακτήρα, που αργά ή γρήγορα, θα απολαύσει την εκτίμηση των άλλων και θα γνωρίσει την επιτυχία.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι επιδιορθώνετε διάφορα πράγματα στην δουλειά σας ή στον χώρο του σπιτιού σας τότε να περιμένετε ανταμοιβή και καρποφορία των πράξεών σας.
    Αν όμως επιδιορθώνετε κάτι άγνωστο σε άγνωστο περιβάλλον τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πάθει ηλίαση , εάν και είναι σπάνιο όνειρο , όταν δεν οφείλεται σε πραγματικές συνθήκες(καλοκαίρι , διακοπές , ηλιοθεραπεία κλπ) προμηνύει σοβαρούς κινδύνους που θα απειλήσουν την υγεία σας.

  • Το πεζοδρόμιο στα όνειρα είναι πολύ ξεκάθαρο ερμηνευτικά, και εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκετε.

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - κροτάλισμα