Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φούμαρω

Αρχική » Oneiro » φούμαρω

Ονειροκρίτης φούμαρω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φούμαρω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πίπα - κάπνισμα

Αν ονειρευτείτε ότι καπνίζετε πίπα καπνού ή τσιγάρου, ενώ δεν είστε καπνιστής ή δεν καπνίζετε πίπα, ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο τα πράγματα, αν δεν θέλετε να προκαλέσετε συμφορές στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

Σχετικά όνειρα

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

    Αν στο όνειρό σας δείτε πως εσείς φτιάχνετε χαλβά, τότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια καταστροφή στα επαγγελματικά σας .

  • Όταν η κιμωλία εμφανίζετε στο όνειρό μας, έχει ως σκοπό να μας βάλει να σκεφτούμε καλύτερα την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

  • Το μουστάκι στα όνειρα αποτελεί σύμβολο δύναμης και επιτυχίας.

    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι έχετε μουστάκι, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σημαίνει ότι θα καταφέρετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
    στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε φούρναρης, να περιμένετε οικονομικές ζημιές κι επαγγελματικές σκοτούρες.

    Αν δείτε πολλά ψωμιά σε ράφι φούρνου, να περιμένετε πλούτο και άνεση.

  • Αν στην πραγματικότητα δεν είστε κτηματίας και δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε αποκτήσει με τρόπο ανεξήγητο ένα μεγάλο και ωραίο κτήμα, τότε θα πραγματοποιηθούν και τα πιο ριψοκίνδυνα ακόμη σχέδια σας.

Εγγραφή στο RSS - φούμαρω