Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καπνίζω

Αρχική » Oneiro » καπνίζω

Ονειροκρίτης καπνίζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καπνίζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πίπα - κάπνισμα

Αν ονειρευτείτε ότι καπνίζετε πίπα καπνού ή τσιγάρου, ενώ δεν είστε καπνιστής ή δεν καπνίζετε πίπα, ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο τα πράγματα, αν δεν θέλετε να προκαλέσετε συμφορές στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά που με πολύ κόπο και προσοχή οργανώσατε.

  • Η παρουσία τρέλας ή τρελού στα όνειρα είναι πάντοτε ευοίωνη. Οι τρελοί θεωρούνται κατά τον ονειροκρίτη, από την αρχαιότητα, ως σημάδι Θείας ευλογίας και μεγάλης τύχης.

    Αν δείτε τρελό, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση, τιμές και δόξα.

  • Αν στον ύπνο σας είστε ο ίδιος καλόγερος ή καλόγρια, τότε θα περάσετε δυστυχία και πολλά βάσανα.

    Αν βρεθεί στον δρόμο σας όμως καλόγερος ή καλόγρια τότε να προσέχετε τους φίλους σας, γιατί πρόκειται να επέμβουν στα οικογενειακά σας και να σας κάνουν άνω κάτω.

  • Αν δείτε ράφια σε όνειρο γεμάτα αντικείμενα ή εμπορεύματα ταχτικά στοιβαγμένα, προοιωνίζουν υλική ευημερία και σταθερό μέλλον χωρίς σκαμπανεβάσματα.
    Ενώ αν στο όνειρο είδατε ράφια άδεια, σκονισμένα και παλιά, προειδοποιούν για μεγάλες οικονομικές αποτυχίες.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε το πατροπαράδοτο Ελληνικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα με τον σουβλιστό οβελία, τότε προ μηνύονται επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

  • Η κατάρα στο όνειρο όσο περίεργο και να ακούγετε αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Είναι ένα από τα όνειρα τα οποία έχουν αντίθετη ερμηνεία.

Εγγραφή στο RSS - καπνίζω