Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μοχθώ

Αρχική » Oneiro » μοχθώ

Ονειροκρίτης μοχθώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μοχθώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κούραση - κόπωση

Η κούραση στο όνειρο δηλώνει τη μεγάλη ενεργητικότητά μας στη ζωή.
Εάν λοιπόν δείτε ότι είστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι στη ζωή σας καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας τυχαίνουν και τα καταφέρνετε χωρίς να πτοείστε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι φοράτε ένα καθαρό και καλοσιδερωμένο πουκάμισο, θα έχετε σταθερή αισθηματική ζωή και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

    Αν στο όνειρο το πουκάμισο ήταν βρώμικο ή σκισμένο, προοιώνιζει στεναχώρια και δυσκολίες.

  • Τα σαλιγκάρια θεωρούνται σχετικά κακό όνειρο λόγω της δυσκινησίας τους αλλά και της αποστροφής που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους.

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Τα κυκλάμινα στα όνειρα δεν αποτελούν σύμβολα ρομαντισμού και τρυφερότητας αλλά σημάδι ερωτικής απόρριψης.
    Εάν δείτε κυκλάμινα σε φυσικό περιβάλλον, τότε αποτελεί οιωνό δυσάρεστων νέων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία ευκαιρία, η οποία θα τους δοθεί πολύ σύντομα αν δεν είστε προετοιμασμένοι και προφυλαγμένοι.

Εγγραφή στο RSS - μοχθώ