Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμπαλάζ

Αρχική » Oneiro » αμπαλάζ

Ονειροκρίτης αμπαλάζ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμπαλάζ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουτί - κουτιά

Ονειροκρίτης κουτί - κουτιά

Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

Σχετικά όνειρα

  • Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε μια ωραία ζακέτα και καμαρώνετε που την φοράτε ένας γάμος είναι πολύ πιθανός.

    Αν η ζακέτα που φοράτε σας είναι στενάχωρη ή έχει φθορά είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν στην ζωή σας.

  • Η εξάρθρωση είναι ένα ατυχές όνειρο που προοιωνίζει πάντα κακοτοπιές.
    Δεν παίζει ρόλο το τι ακριβώς συμβαίνει ή τα περιβάλλοντα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ονείρου καθώς από την στιγμή που το κύριο σύμβολο προς ερμηνεία η εξάρθρωση κάποιου μέλους σας το όνειρο έχει αρνητική σημασία.

  • Αν μαγειρεύετε φακές στο όνειρο σας, θα έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας.

    Αν δείτε ότι φυτεύετε φακές, σημαίνει πως σας αρέσουν οι ίντριγκες.

    Αν δείτε φύτρες φακής που έχουν μαραζώσει, προσοχή στα οικονομικά σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Το μαδέρι συμβολίζει επαγγελματική σιγουριά και ασφάλεια.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μαδέρια ή πατάτε πάνω σε αυτά τότε θα βιώσετε ή βιώνετε μία περίοδο στον επαγγελματικό τομέα που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

Εγγραφή στο RSS - αμπαλάζ