Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουφέτο

Αρχική » Oneiro » κουφέτο

Ονειροκρίτης κουφέτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουφέτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουφέτα

Ονειροκρίτης κουφέτα

Τα κουφέτα όπως στην πραγματική έτσι και στα όνειρα, είναι συνδεδεμένα με χαρούμενα συναισθήματα και ζεστασιά.

Συγκεκριμένα, εάν στον ύπνο σας προσφέρετε κουφέτα τότε πιθανό να έχετε μία επαγγελματική επιτυχία ή να δώσετε χαρά σε άτομα της οικογένειάς σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Είτε πρόκειται για παράσιτα φυτικά είτε για παράσιτα ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής, το όνειρο αυτό προαναγγέλλει καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν και θα γίνουν αιτία να χάσετε την ηρεμία σας.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Αν δείτε σε όνειρο πλοίο στον ορίζοντα που ταξιδεύει αμέριμνα, σημαίνει επιτυχίες και χαρές ξένες που δε θα σας ακουμπήσουν.

    Αν δείτε ότι είστε επιβάτης πλοίου σε ταξίδι αναψυχής, να περιμένετε ευόδωση των επαγγελματικών και αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Ο τάφος στα όνειρα έχει διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάτε κυρίως από τις περιστάσεις στις οποίες εκτυλίχθηκε το όνειρο ώστε να υπάρξει μια σαφής εξήγηση.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας ότι σκάβετε έναν τάφο, σύντομα θα κάνετε δική σας και ευτυχισμένη οικογένεια.

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

Εγγραφή στο RSS - κουφέτο