Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μοσχάρι

Αρχική » Oneiro » μοσχάρι

Ονειροκρίτης μοσχάρι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μοσχάρι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βουβάλι

Ονειροκρίτης βουβάλι

Το πανίσχυρο βουβάλι αποτελεί ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο δύναμης και σταθερότητας. Η παρουσία του στα όνειρα σημαίνει, σταθερότητα στα επαγγελματικά και αργή αλλά σταθερή άνοδο και πρόοδο στην ζωή.

βοδινό κρέας

Ονειροκρίτης βοδινό κρέας

Αν το βοδινό κρέας που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ωμό και έχει μαύρο αίμα, σημαίνει υπάρχουν ότι κίνδυνοι για την υγεία σας. Φυλαχτείτε από γδαρσίματα και τραυματισμούς κάθε είδους. Βλέπε και μοσχάρι.

μοσχάρι

Ονειροκρίτης μοσχάρι

Το μοσχάρι στα όνειρα συμβολίζει στενοχώρια και δυσκολίες.

Εάν δείτε στον ύπνο σας μοσχάρια ζωντανά σημαίνει ότι τυχόν δουλειές που έχετε αφήσει λόγω τεμπελιάς την περίοδο εκείνη, θα τις βρείτε μπροστά σας και θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και στενοχώριες.

βοσκός

Ονειροκρίτης βοσκός

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Το μοναστήρι συμβολίζει φυγή ή ανάγκη για αλλαγή.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας ένα μοναστήρι τότε πιθανό να συμβούν γεγονότα που θα σας λυπήσουν.

  • Η νίκη στα όνειρα συμβολίζει ακριβώς το αντίθετο.
    Εάν δηλαδή δείτε ότι έχετε πάρει μέρος σε έναν αγώνα ή συγκρούεστε με άλλο άτομο, να περιμένετε εκείνη την περίοδο πιθανούς μπελάδες και τσακωμούς με άλλα άτομα που δεν θα σας βγουν σε καλό και θα σας ζημιώσουν.

  • Το ηδύποτο είναι γλυκό ποτό, συνήθως με γεύση φρούτων .
    Αν στον ύπνο σας δείτε να σας προσφέρουν και πίνετε κάποιο λικέρ , θα έχετε πίκρες και στεναχώριες.
    Αν πάλι εσείς προσφέρετε κάποιο ηδύποτο σε κάποιον σημαίνει ότι θα του δημιουργήσετε προβλήματα.

  • Αν βλέπετε συχνά στα όνειρα σας ότι κατοικείτε σε υψηλούς ορόφους πολυκατοικιών, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως είστε άτομο που «μεγαλοπιάνεται».

  • Το να ονειρευτείτε απαγωγή δεν είναι καλό όνειρο.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πέσει θύμα απαγωγής, τότε μπορείτε να περιμένετε θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Εγγραφή στο RSS - μοσχάρι