Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κρίκος

Αρχική » Oneiro » κρίκος

Ονειροκρίτης κρίκος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κρίκος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρίκος

Ο κρίκος συμβολίζει μπερδέματα, διαπληκτισμούς, προβλήματα σε ανθρώπινες σχέσεις.
Συγκεκριμένα, εάν δείτε κρίκους ενωμένους να περιμένετε κακόβουλα σχόλια και παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Σχετικά όνειρα

  • Αν είτε άνδρας και δείτε στο όνειρό σας ότι κρατάτε ραβδί, τότε αυτό συμβολίζει την έλλειψη αυτοπεποίθησης που σας διακατέχει.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Αν ονειρευτείτε ποτάμι με καθαρό και γάργαρο νερό, θα σημειώσετε σύντομα εντυπωσιακές επιτυχίες στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

    Αντίθετα, αν το ποτάμι είναι θολό ή αν το νερό του έχει στερέψει, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από ασθένεια, ερωτική απογοήτευση ή οικονομικές ζημίες.

  • Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία.

    Από τα πανάρχαια χρόνια, η παρουσία της κουκουβάγιας στα όνειρα σήμαινε θάνατο.

  • Τα ατυχήματα στα όνειρα αποτελούν σύμβολο κινδύνου στις περισσότερες παραδόσεις ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας.

    Αν πάθατε ατύχημα εσείς στο όνειρο θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε κρυστάλλινα αντικείμενα που τα προσφέρετε ή σας τα προσφέρουν, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα.

    Αν θαυμάζετε κάποιο κρυστάλλινο αντικείμενο, να περιμένετε θεαματική προαγωγή των επαγγελματικών σας.

Εγγραφή στο RSS - κρίκος