Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λαμαρίνα

Αρχική » Oneiro » λαμαρίνα

Ονειροκρίτης λαμαρίνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λαμαρίνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λαμαρίνα - λαμαρίνες

Οι λαμαρίνες συμβολίζουν αρνητικά συναισθήματα, απομάκρυνση, κάτι το οποίο θέλουμε να διώξουμε.
Εάν δείτε σωρό από λαμαρίνες στο όνειρό σας πιθανό εκείνη την περίοδο να τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο τα οποία όμως σύντομα θα αποβάλλεται.

Σχετικά όνειρα

  • Η φρικιαστική αυτή ασθένεια που, στο παρελθόν, αποτελούσε εφιάλτη της ανθρωπότητας και σήμερα τείνει να εξαφανιστεί, επισκέπτεται ολοένα και σπανιότερα τα όνειρα των σύγχρονων ανθρώπων.
    Αν δείτε στον ύπνο σας λεπρό ή λεπρούς, σύντομα θα κατακτήσετε την ευτυχία και την ποθητή γαλήνη.

  • Ο λύκος στο όνειρο συμβολίζει τον «εχθρό», κάποιον άνθρωπο που επιθυμεί το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάνε λύκοι χωρίς να σας πιάνουν όμως, τότε πιθανό να κάποιος από το περιβάλλον σας να προσπαθήσει να σας βλάψει χωρίς όμως να το καταφέρει.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον αδελφό ή αδελφή, είναι κακό σημάδι και προμηνύει δυσχέρεια ή κακοτυχία γενικά.

    Αν συζητήσετε με τον αδελφό ή την αδελφή σας αυτό σημαίνει ότι η δυσχέρεια θα είναι σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ αν απλά σας πλησιάζει, σημαίνει ότι θα είναι σε επαγγελματικό.

  • Το κρανίο στα όνειρα, συμβολίζει φόβο και απειλή.

    Εάν δείτε στο όνειρο ανθρώπινο κρανίο, προφυλαχθείτε από ενδεχόμενους κινδύνους που θα σας απειλήσουν ή από καταστάσεις που θα σας ξυπνήσουν ήδη υπάρχουσες φοβίες.

Εγγραφή στο RSS - λαμαρίνα