Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τσίγκινο

Αρχική » Oneiro » τσίγκινο

Ονειροκρίτης τσίγκινο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τσίγκινο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λαμαρίνα - λαμαρίνες

Οι λαμαρίνες συμβολίζουν αρνητικά συναισθήματα, απομάκρυνση, κάτι το οποίο θέλουμε να διώξουμε.
Εάν δείτε σωρό από λαμαρίνες στο όνειρό σας πιθανό εκείνη την περίοδο να τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο τα οποία όμως σύντομα θα αποβάλλεται.

Σχετικά όνειρα

  • Το μαδέρι συμβολίζει επαγγελματική σιγουριά και ασφάλεια.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μαδέρια ή πατάτε πάνω σε αυτά τότε θα βιώσετε ή βιώνετε μία περίοδο στον επαγγελματικό τομέα που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

  • Το τσίμπημα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί, με όποιον τρόπο και να το δούμε, έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε πως τσιμπάτε κάποιον ή και στην περίπτωση που κάποιος άλλος σας τσιμπάει το όνειρο ερμηνεύεται σαν μια επερχόμενη ερωτική πρόκληση με όμορφη κατάληξη.

  • Αν το βοδινό κρέας που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ωμό και έχει μαύρο αίμα, σημαίνει υπάρχουν ότι κίνδυνοι για την υγεία σας. Φυλαχτείτε από γδαρσίματα και τραυματισμούς κάθε είδους. Βλέπε και μοσχάρι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.

  • Ο σουγιάς μπορεί στην πραγματική μας ζωή να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που μας λύνει τα χέρια, στα όνειρά μας όμως δεν έχει καθόλου αυτήν την ερμηνεία.
    Αν δούμε στο όνειρό μας σουγιά θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα εντάσεις, τσακωμούς και ερωτικές απιστίες.

  • Αν δείτε ασπρόρουχα καθαρά και τακτοποιημένα, ξαφνική ευτυχία και πιθανή κληρονομιά.

    Αν είναι βρώμικα ή κουρελιασμένα, αρρώστια, φτώχεια.

    Αν είναι πλυμένα και καθαρά, αλλά άτακτα βαλμένα σε κάποιο συρτάρι ή πάγκο, πρόσκαιρες δυσκολίες που γρήγορα θα ξεπεραστούν.

Εγγραφή στο RSS - τσίγκινο