Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λαμαρίνες

Αρχική » Oneiro » λαμαρίνες

Ονειροκρίτης λαμαρίνες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λαμαρίνες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λαμαρίνα - λαμαρίνες

Οι λαμαρίνες συμβολίζουν αρνητικά συναισθήματα, απομάκρυνση, κάτι το οποίο θέλουμε να διώξουμε.
Εάν δείτε σωρό από λαμαρίνες στο όνειρό σας πιθανό εκείνη την περίοδο να τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο τα οποία όμως σύντομα θα αποβάλλεται.

Σχετικά όνειρα

  • Στην πραγματικότητα η τσουκνίδα έχει δύο βασικές ιδιότητες η πρώτη του θεραπευτικού βοτάνου που μας θεραπεύει και μας απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και η δεύτερη του παράσιτου που η επαφή και μόνο μαζί του μας προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα .

  • Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

  • Ο χειμώνας από τα πολύ παλιά χρόνια έχει συνδυαστεί με την κακουχία και την ταλαιπωρία.

  • Το ότι βλέπουμε όνειρο και έχουμε την αίσθηση άσχημης μυρωδιάς, είναι απλά μία προειδοποίηση για το πως συμπεριφερόμαστε στους άλλους.

  • Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι ξυρίζεστε, αυτή ή αίσθηση φρεσκάδα και ανανέωσης που σας προσφέρει το ξύρισμα στην πραγματική σας ζωή θα σας βρει και μέσα από αυτό σας το όνειρό. Βάρη θα φύγουν από πάνω σας και θα ανακουφιστείτε.

  • Οι σωματικές ελιές κατά τον ονειροκρίτη είναι συνυφασμένες με γλωσσοφαγιά και επιβουλή τρίτων προς το άτομο που τις έχει στο σώμα ή το πρόσωπο του.

Εγγραφή στο RSS - λαμαρίνες