Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λάχανο

Αρχική » Oneiro » λάχανο

Ονειροκρίτης λάχανο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λάχανο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λάχανα - λαχανικά

Ονειροκρίτης λάχανα - λαχανικά

Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

Σχετικά όνειρα

  • Οι λάμπες στα όνειρα έχουν διττή σημασία.

    Όταν οι ίδιες οι λάμπες είναι μεγάλες και το φως τους έντονο και εντυπωσιακό αναδεικνύοντας τον χώρο στον οποίο βρίσκονται, τότε συμβολίζουν επερχόμενες επιτυχίες είτε στον κοινωνικό είτε στον αισθηματικό τομέα.

  • Αν είστε άντρας, η αμαζόνα στα όνειρα συμβολίζει μια όμορφη γυναίκα ή κάποια που επιθυμείτε, η οποία είναι πολύ πιθανόν να μην έχει καλές προθέσεις και να σας πληγώσει ή να σας βλάψει.

    Αν είστε γυναίκα, τότε η αμαζόνα συμβολίζει μια αντίπαλο ή αντίζηλο σε ερωτικά ζητήματα.

  • Η Έκλειψη στα όνειρα προαναγγέλλει δυσάρεστες καταστάσεις και κακοτυχίες.

    Αν δείτε έκλειψη σελήνης σημαίνει ότι θα έχετε κακοτυχία σε συναισθηματικό - ερωτικό επίπεδο.

  • Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα επιστημονικό εργαστήριο όπου γίνονται πολύπλοκα και ακατανόητα για σας πειράματα, θα μπείτε σε απροσδόκητες περιπέτειες, από τις οποίες όμως θα βγείτε τελικά κερδισμένοι.

  • Η παντόφλα, στα όνειρα, είναι ένας οιωνός αισθηματικής απογοήτευσης και συναισθηματικής διάψευσης.

    Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε παντόφλες που σας είναι άβολες και μικρές, να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή δυσχέρειες που θα διαρκέσουν.

Εγγραφή στο RSS - λάχανο