Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λιμενικός

Αρχική » Oneiro » λιμενικός

Ονειροκρίτης λιμενικός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λιμενικός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ναύσταθμος - λιμάνι

Ο ναύσταθμος στο όνειρο συμβολίζει μετακίνηση.
Εάν λοιπόν δείτε ναύσταθμο γεμάτο με πολεμικά πλοία τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να αναγκαστείτε να μετακινηθείτε είτε μόνοι σας είτε με την οικογένειά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος άλλος εκτός από σας έχει αμαρτήσει, μην ανησυχείτε καθώς το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε παπά για τις αμαρτίες σας, αυτό θα πει πως έχετε κάνει αμαρτίες και θα ξαλαφρώσετε γρήγορα.

  • Τα αυτοκίνητα στα όνειρα συνήθως ερμηνεύονται ώς γρήγορε διαδοχικές αλλαγές που θα συμβούν στην ζωή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε ένα ωραίο και καινούργιο αυτοκίνητο, σημαίνει είστε σε ακμαία κατάσταση και οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.

  • Το τυρί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Θα πρέπει επίσης να δοθεί ιδιαίτερη βάση στο πόσο αλμυρό είναι το τυρί, γιατί αυτό παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο.

  • Όταν εμφανίζονται παλιά αντικείμενα στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό.
    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας, παλιά αντικείμενα η αντικείμενα πού παλιώνουν ξαφνικά, το όνειρό μας προμηνύει σύντομα καταστάσεις θλίψης και μελαγχολίας που θα μας κλονίσουν.

Εγγραφή στο RSS - λιμενικός