Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λύνω

Αρχική » Oneiro » λύνω

Ονειροκρίτης λύνω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λύνω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λύση - λύνω

Η λύση αποτελεί στα όνειρα ανακούφιση, κατάρριψη εμποδίων.
Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λύνεται κάτι όπως έναν κόμπο τότε να περιμένετε πιθανές επιτυχίες σε εργασίες για τις οποίες κοπιάσατε πολύ ή για σχέσεις αντίστοιχα.

Σχετικά όνειρα

  • Οι πιθανότητες να δείτε στον ύπνο σας αντλία, δεν είναι ιδιαίτερα πολλές.

    Αν όμως είστε από αυτούς που είδαν όνειρο με αντλία, αυτό σχετίζεται άμεσα με την αγωνία σας για καταστάσεις που είστε μπλεγμένος και εκκρεμούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από κάποιον κακοποιό και νιώθετε έντονο τον κίνδυνο, τότε το όνειρο αυτό ήρθε για να σας προειδοποιήσει και να σας προφυλάξει.
    Έχετε πολλούς εχθρούς ή πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που σας φθονούν. Πάρετε τα μέτρα σας.

  • Η παρουσία του θειαφιού στα όνειρα αποτελεί κακό σημάδι καθώς είναι άρηκτα συνδεδεμένο με εκρήξεις και ηφαίστεια.
    Αν δείτε στο όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Ένα ακόμη όνειρο με αντίστροφη ερμηνεία κατά τον ονειροκρίτη.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

Εγγραφή στο RSS - λύνω