Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νταβατζής

Αρχική » Oneiro » νταβατζής

Ονειροκρίτης νταβατζής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νταβατζής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μαστροπός

Ο μαστροπός στο όνειρο συμβολίζει έλλειψη ηθικής. Εάν δείτε δηλαδή ότι είστε μαστροπός τότε πιθανό κάποια στιγμή με πράξεις να χάστε την εκτίμηση ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Εάν δείτε έναν μαστροπό να σας παρενοχλεί τότε κάποιο άτομο χωρίς ηθική θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

Σχετικά όνειρα

  • Πολλές φορές οι άνθρωποι βλέπουν στα όνειρα τους ότι ξαφνικά και ανεξήγητα γίνονται κάτοχοι μεγάλων περιουσιών.

    Αυτό οφείλεται στην έμφυτη ανάγκη για εύκολη και πλούσια ζωή και συνήθως τέτοια όνειρα δεν προοιωνίζουν κάτι και δεν επαληθεύονται.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το συμπαθές, ανθρωπόμορφο αυτό ζώο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, μην ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας: κάποιες εμπλοκές που θα έχετε θα είναι εντελώς προσωρινές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε πάγο, ή παγοκολώνες, ή οτιδήποτε παγωμένο στο οποίο με κάποιον τρόπο εστιάσετε, τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα μεν αλλά με κάποιες παγίδες.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει σύντομο πλουτισμό, αλλά με τρόπο επιλήψιμο ή πρόσκαιρες χαρές.

  • Τα κουπιά στα όνειρα συμβολίζουν τα μέσα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
    Εάν δείτε κουπιά που δεν χρησιμοποιούνται, σημαίνει ότι έχετε συνειδητοποιήσει τον τρόπο επίτευξης των στόχων μας αλλά ακόμα δεν έχετε τολμήσει να τον υλοποιήσετε.

  • Εάν δείτε εξανθήματα στο σώμα σας πρέπει να ζητήσετε βοήθεια για τα θέματα σας και να μην κρύβεστε άλλο από τους δικούς σας.
    Θα σας βοηθήσουν και ταυτόχρονα θα νιώσετε ανακουφισμένος.
    Αν πάλι δείτε εξανθήματα στο σώμα άλλου ανθρώπου, σημαίνει ότι τον συζητάνε με κακές προθέσεις.

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

Εγγραφή στο RSS - νταβατζής