Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κάτοικος

Αρχική » Oneiro » κάτοικος

Ονειροκρίτης κάτοικος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κάτοικος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

διαμέρισμα - σπίτι

Ονειροκρίτης διαμέρισμα - σπίτι

Εάν δεν έχετε δικό σας σπίτι και δείτε στο όνειρο ότι αποκτήσατε, τότε η επιθυμία σας θα μείνει απραγματοποίητη για αρκετό καιρό ακόμα.

Αν δείτε ότι έχετε μεγάλο και πολυτελές σπίτι, σημαίνει ψυχικό κορεσμό και αδιαφορία για τους συνανθρώπους σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρισκόσαστε σε χώρο που γίνονται ανασκαφές ή κάνετε κάποια ανασκαφή εσείς οι ίδιοι π.χ.
    Σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο ή σε κάποιο σπήλαιο ή ακόμα και σε ύπαιθρο, αυτό σημαίνει ότι αναμοχλεύετε το παρελθόν σας με κάποιον τρόπο συνειδητό ή ασυνείδητο και

  • Ο σκόπελος έχει αρνητική ερμηνεία στα όνειρα όπως και στην πραγματικότητα όπου οι σκόπελοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα πλοία και τους ναυτικούς.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σκόπελο που εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας, να περιμένετε αιφνίδιες δυσκολίες στις υποθέσεις σας.

  • Η νεκροφόρα στα όνειρα, θεωρείται παραδόξως, σύμβολο επιτυχιών και υλικού πλούτου.

    Αν δε τη νεκροφόρα τη σέρνουν άλογα και δεν είναι αυτοκίνητο όχημα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές και θα αγγίζουν τα όρια του θριάμβου.

  • Πολλές φορές τα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία από αυτό που παρουσιάζουν.

    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στη λύπη.

    Εάν δείτε ότι είστε λυπημένη/ος ή πιστεύετε ότι στο όνειρο νιώθετε μεγάλη λύπη τότε στην πραγματικότητα προμηνύονται χαρούμενες στιγμές και ειδήσεις.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε γεμάτο μελανοδοχείο τότε με κάποιες πράξεις σας που δεν σας τιμάν, θα προκαλέσετε την οργή και την κατακραυγή των γύρω σας.

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα, ή να επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - κάτοικος