Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αυλάκι

Αρχική » Oneiro » αυλάκι

Ονειροκρίτης αυλάκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αυλάκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αυλάκι

Αν δείτε πως περπατάτε πλάι σε ένα αυλάκι ή ρυάκι, μέρες γαλήνιες και ήρεμες σας περιμένουν μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
Αν δείτε ότι επιχειρείτε να πηδήσετε πάνω από ένα αυλάκι και το πετυχαίνετε, τότε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια σας θα αποδώσει.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

  • Η μυλόπετρα στο όνειρο συμβολίζει το χρέος του κάθε ανθρώπου στη ζωή και την ηθική.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρο μυλόπετρα δεν είναι τίποτα άλλο από το υποσυνείδητο σας που σας υπενθυμίζει ότι στη ζωή για να διατηρηθούν οι ηθικές αρχές χρειάζεται κόπος και προσπάθεια.

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πίτα ζεστή και νόστιμη και μάλιστα ότι την τρώτε με ευχαρίστηση, να περιμένετε επαγγελματικές επιτυχίες και ερωτικές απολαύσεις.

    Αν η πίτα είναι κρύα, άνοστη ή καμμένη, θ' απογοητευθείτε από ανθρώπους που αγαπάτε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας χωράφι με πατάτες, να περιμένετε κέρδη απροσδόκητα και ικανοποιητικά.

Εγγραφή στο RSS - αυλάκι