Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βαδίζω

Αρχική » Oneiro » βαδίζω

Ονειροκρίτης βαδίζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βαδίζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βαδίζω - βάδισμα

Αν βαδίζατε, στον ύπνο σας σε κακοτράχαλο και δύσβατο δρόμο, με εμπόδια, οι προσπάθειες σας θα προσκρούσουν σε ανυπολόγιστες αντιξοότητες.
Αν ο δρόμος είναι βατός και ευχάριστος, θα απολαύσετε τα αγαθά μιας αμέριμνης ζωής.

Σχετικά όνειρα

  • Η εμφάνιση ενός άρχοντα στο όνειρο, ακόμα κι αν αυτός είστε εσείς ο ίδιος, είναι αναμφίβολο σημάδι του ναρκισσισμού και της αλαζονείας που σας διακατέχουν.

  • Οι ψείρες στα όνειρα, αποτελούν ένδειξη μεγάλου πλούτου κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

    Όσο περισσότερες ψείρες δείτε στο όνειρο σας, τόσο περισσότερος θα είναι και ο πλούτος που θα αποκτήσετε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

  • Το χρυσάφι στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από το χρυσάφι στην πραγματική ζωή αν και στο όνειρο το χρυσάφι δεν προμηνύει μόνο υλικά πλούτη.

  • Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

    Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

  • Η κούραση στο όνειρο δηλώνει τη μεγάλη ενεργητικότητά μας στη ζωή.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι είστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι στη ζωή σας καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας τυχαίνουν και τα καταφέρνετε χωρίς να πτοείστε.

Εγγραφή στο RSS - βαδίζω