Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αναστενάζω

Αρχική » Oneiro » αναστενάζω

Ονειροκρίτης αναστενάζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αναστενάζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αναστεναγμός - αναστενάζω

Και ο αναστεναγμός στο όνειρο είναι κάτι που οι ερμηνείες του ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εκτός ονείρου ζωή σας όσο και στην εντός.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε κάποιο μέρος όπου γίνεται παιχνίδι ζαριών στο οποίο επιλέξατε να μην συμμετέχετε,σημαίνει πως επιτυχίες και δόξα θα σας ακολουθήσουν στην πορεία σας.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιο κερί το οποίο είναι αναμμένο, είναι πολύ ευχάριστο όνειρο καθώς σημαίνει χαρά και ίσως μια επίσκεψη του πελαργού να σας περιμένει.

    Αντιθέτως, αν δείτε το κερί να τρεμοσβήνει, ή να είναι σβηστό, τότε στεναχώριες και ίσως κάποια αρρώστια σας περιμένει.

  • Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε κάποιο θαύμα να γίνεται ή ότι εσείς κάνετε θαύματα, σημαίνει πως θα ξαφνιαστείτε από τις άσχημες εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα.
    Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που σας αγαπούν.

  • Η μαστίχα στο όνειρο συνδέεται με τον εγωκεντρισμό.
    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι μασάτε μαστίχα πιθανό να περάσετε μία περίοδο εγωκεντρισμού η οποία να επηρεάσει αρνητικά τα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ζιζάνια οποιουδήποτε τύπου τα πράγματα για εσάς δεν είναι και πολύ ευχάριστα.
    Τα ζιζάνια στο όνειρο προμηνύουν οικονομικές δυσκολίες και μάλιστα μακράς διαρκείας.
    Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και μόνιμες.

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - αναστενάζω