Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κατάρα

Αρχική » Oneiro » κατάρα

Ονειροκρίτης κατάρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κατάρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βρισιά - βλαστήμια

Ονειροκρίτης βρισιά - βλαστήμια

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας βλαστημά, τότε θα έχετε πολύ τύχη τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον ερωτικό τομέα. Ταυτόχρονα αυτό το όνειρο σημαίνει ότι καλλιεργείτε τάσεις που δεν δείχνουν ευαισθησία και συμπαράσταση για τους συνανθρώπους σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό μας δούμε γραβάτα τα πράγματα για εμάς δεν είναι και τόσο ευχάριστα.
    Είτε φοράμε την γραβάτα, είτε την δούμε (και εστιάσουμε) πάνω σε κάποιον άλλο είτε βρίσκετε απλά κάπου στο χώρο, αποτελεί προμήνυμα στεναχώριας και κακής τύχης.

  • Οι σπόροι είναι σύμβολο ευημερίας και αναγέννησης. Συμβολίζουν υπόσχεση για καινούργια πράγματα και καταστάσεις αλλά και την μελλούμενη ευτυχία.

    Αν δείτε σπόρο ή σπόρους στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες χρηματικές απολαβές αλλά και ευτυχία.

  • Αν βρεθείτε σε όνειρο θεατής σε αθλητικό αγώνα, έχετε έγνοιες στις οποίες δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι πραγματικά τους αναλογεί.

    Αν συμμετέχετε σε αγώνα, θα πρέπει να αλλάξετε προσέγγιση σε κάποιο σοβαρό θέμα στα επαγγελματικά σας.

  • Το λιβάδι κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει τη ζωή, όπως και ο δρόμος ή το μονοπάτι.

    Ένα καταπράσινο λιβάδι ή γεμάτο λουλούδια, προμηνύει επιτυχίες και γενικά στιγμές που θα βιώσετε γεμάτες θετικά συναισθήματα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγαίνετε περίπατο μόνος, σημαίνει πως βρίσκεστε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και η συνδρομή των φίλων σας είναι απαραίτητη.
    Αν ο περίπατος σας γίνεται σε μέρος δύσβατο και παρουσιάζει εμπόδια, μην περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το συμπαθές, ανθρωπόμορφο αυτό ζώο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, μην ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας: κάποιες εμπλοκές που θα έχετε θα είναι εντελώς προσωρινές.

Εγγραφή στο RSS - κατάρα