Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μελάνι

Αρχική » Oneiro » μελάνι

Ονειροκρίτης μελάνι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μελάνι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Αν ονειρευτείτε ποτάμι με καθαρό και γάργαρο νερό, θα σημειώσετε σύντομα εντυπωσιακές επιτυχίες στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

    Αντίθετα, αν το ποτάμι είναι θολό ή αν το νερό του έχει στερέψει, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από ασθένεια, ερωτική απογοήτευση ή οικονομικές ζημίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

  • Το γεράνι στο όνειρο προμηνύει αποκλειστικά και μόνο αποτυχίες.
    Οι αποτυχίες αυτές μπορεί να αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά πιο συχνά είναι ερωτικής φύσεως.
    Ενδέχεται οι αποτυχίες να είναι και απανωτές.

  • Όπως στην πραγματικότητα το λεξικό παρουσιάζει τη νόρμα-πρότυπο της γλώσσας στο οποίο ανατρέχουμε για να καλύψουμε δικά μας κενά, έτσι και στο όνειρο συμβολίζει στοιχείο προτύπου, πηγή γνώσεων.

  • Πολλές φορές η αποκλήρωση στα όνειρα εκφράζει τους φόβους που έχουμε για το πώς μας βλέπουν οι κοντινοί μας άνθρωποι αλλά και οι γύρω μας. Το όνειρο αυτό λειτουργεί ως υπενθύμιση, για να αρχίσουμε μία εσωτερική αναζήτηση η οποία θα μας οδηγήσει στο να επαναπροσδιορίσουμε το πού στεκόμαστε.

Εγγραφή στο RSS - μελάνι