Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μεσημβρία

Αρχική » Oneiro » μεσημβρία

Ονειροκρίτης μεσημβρία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μεσημβρία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μεσημέρι

Το μεσημέρι στο όνειρο συμβολίζει καθαρή συνείδηση.
Εάν δείτε στο όνειρο ότι είναι μεσημέρι κι εσείς νιώθετε τη ζεστασιά του μεσημεριού, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με αρχές που αποφεύγει την αδικία.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Η κρέμα - γλυκό συμβολίζει στενοχώρια όπως και όλα τα γλυκά.

    Εάν δείτε ότι τρώτε την κρέμα, να περιμένετε πιθανή στενοχώρια η οποία όμως θα είναι παροδική με θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

  • Τα λουριά στα όνειρα συμβολίζουν δέσμευση και πιέσεις.
    Εάν περνάτε μία περίοδο στη ζωή σας που έχει καταβάλλει το άγχος και η πίεση τότε είναι πολύ πιθανό να δείτε στο όνειρό σας λουριά.

  • Το θηρίο στο όνειρο, συμβολίζει τους εχθρούς που σας περιτριγυρίζουν.
    Εξημερωμένα θηρία στον ύπνο σας σημαίνουν πως θα καταφέρετε να περιορίσετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη δράση των αντιζήλων και εχθρών σας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντομα τότε να περιμένετε δύσκολες καταστάσεις καθώς τα έντομα προμηνύουν το κακό, συνήθως αρρώστιες και δεινά είτε σε εσάς είτε σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο.

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.

    Δείχνει επίσης ότι δεν έχετε δώσει ακόμη απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, υπαρξιακής αλλά και πρακτικής φύσεως που σας απασχολούν.

Εγγραφή στο RSS - μεσημβρία