Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μεσίτης

Αρχική » Oneiro » μεσίτης

Ονειροκρίτης μεσίτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μεσίτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μεσίτης

Ο μεσίτης στα όνειρα δεν αποτελεί καλό οιωνό.
Εάν δεν είστε ο ίδιος μεσίτης ή δεν βρίσκεστε σε μία περίοδο αναζήτησης σπιτιού, τότε ο μεσίτης προοιωνίζει μπελάδες στον επαγγελματικό τομέα.
Στον αισθηματικό τομέα, καλό θα ήταν να προσέχετε πιθανούς αντίζηλους.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Ο ανιψιός στο όνειρο προμηνύει ευτυχία και μία καλή ζωή.

    Η ανιψιά σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε στη ζωή σας και θα πάρετε κάποιες μικρές στεναχώριες.

    Αν είστε άνδρας και δείτε την ανιψιά σας σημαίνει ότι θα κάνετε καινούρια γνωριμία και ότι θα είναι καλή σύντροφος για εσάς.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Η ρετσίνα στον ονειρικό κόσμο, αποτελεί έναν οιωνό καλό.
    Αν βρίσκεστε σε γλέντι, πίνοντας τη και κάνοντας κέφι, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε καλά νέα και επερχόμενη λύση σε προβλήματα που σας απασχολούν.

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

Εγγραφή στο RSS - μεσίτης