Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πολύτιμα

Αρχική » Oneiro » πολύτιμα

Ονειροκρίτης πολύτιμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πολύτιμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λαιμοδέτης ή κοινώς η γραβάτα αλλά και γενικά οποιοδήποτε σχοινί που τυλίγει το λαιμό συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.
    Εάν δείτε ότι φοράτε γραβάτα και τη νιώθετε σφιχτή τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις άσχημες στις οποίες θα νιώθετε εγκλωβισμένος/η.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

  • Οι σωματικές ελιές κατά τον ονειροκρίτη είναι συνυφασμένες με γλωσσοφαγιά και επιβουλή τρίτων προς το άτομο που τις έχει στο σώμα ή το πρόσωπο του.

  • Η κούραση στο όνειρο δηλώνει τη μεγάλη ενεργητικότητά μας στη ζωή.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι είστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι στη ζωή σας καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας τυχαίνουν και τα καταφέρνετε χωρίς να πτοείστε.

  • Τα μάτια έχουν πολλαπλές ερμηνείες ανάλογα με το χρώμα και την κατάσταση που τα βλέπουμε.

    Εάν δείτε μάτια όμορφα, χαρούμενα και γλυκά τότε να περιμένετε χαρές και όμορφες στιγμές.

    Εάν δείτε μάτια βουρκωμένα, πιθανό να δεχθείτε άσχημα νέα και στενοχώριες.

  • Η παλαιότερη ερμηνεία ενός ονείρου που περιείχε εγκατάλειψη ερωτικού συντρόφου ήταν η προσμονή δυσάρεστων γεγονότων, στις μέρες μας όμως έχει αλλάξει η ερμηνεία αυτή και τώρα σημαίνει ευτυχία στα οικογενειακά θέματα σας.

Εγγραφή στο RSS - πολύτιμα