Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αισιοδοξία

Αρχική » Oneiro » αισιοδοξία

Ονειροκρίτης αισιοδοξία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αισιοδοξία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καβαλάρης

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε καβάλα σε άλογο σημαίνει ότι σας διακατέχει μεγάλη αισιοδοξία.
Σαν καβαλάρης σημαίνει ότι έχετε δύναμη, αποφασιστικότητα και πρόκειται να υπερισχύσετε των αντιπάλων σας.
Αν περιμένετε κάποια απάντηση, θα είναι θετική.

δισκοβόλος

Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.
Είτε είστε εσείς είτε είναι άλλος ο δισκοβόλος στο όνειρο, η σημασία είναι η ίδια, μην αγχώνεστε γιατί τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει την ευτυχία σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι κρατάτε ημερολόγιο, όπου καταγράφετε τα γεγονότα της κάθε ημέρας, να περιμένετε επιπλοκές που θα σας ταλαιπωρήσουν.
    Αν στο όνειρο, κρεμάτε ή παρατηρείτε κάποιο ημερολόγιο που είναι κρεμασμένο στον τοίχο, η ζωή σας κυλάει ανούσια, αλλά όχι και δυσάρεστα.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Αν χάρτης οποιουδήποτε είδους κάνει την εμφάνισή του στο ονειρικό σας κόσμο, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα περιπέτειες και ταξίδια.

    Το όνειρό σας επίσης προμηνύει περιπλανήσεις σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει ή βιώματα καταστάσεων δεν έχετε ξαναζήσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

  • Το να ονειρευτείτε βάζο μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα' απολαύσετε ευχάριστη και ήσυχη οικογενειακή ζωή.

    Αν δείτε ότι πίνετε από βάζο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε προσωρινά από κάτι το οποίο δεν σας ανήκει.

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Η ροδιά χαρακτηρίζεται συμβολικά. ως το δέντρο της «αφθονίας». Για αυτό το λόγο την Πρωτοχρονιά κατά παράδοση δίνουν δώρο ρόδια στα σπίτια ή σπάνε ένα για γούρι στην είσοδο της πόρτας

    Η φουντωμένη και γεμάτη καρπούς ροδιά προαναγγέλλει τεράστιες οικονομικές επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - αισιοδοξία