Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σαρακοστή

Αρχική » Oneiro » σαρακοστή

Ονειροκρίτης σαρακοστή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σαρακοστή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καλαμάρι

Ονειροκρίτης καλαμάρι

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψαρεύετε καλαμάρια, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένος σε πολύ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις και υπαίτιος θα είστε εσείς ο ίδιος.

Αν πάλι δείτε ότι τρώτε καλαμάρια, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Θα περάσετε έντονη στεναχώρια.

Σχετικά όνειρα

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Η λεοπάρδαλη συμβολίζει επίθεση εναντίον μας και αρνητικές καταστάσεις.

    Εάν δείτε στο όνειρο λεοπάρδαλη να τρέχει, να τρώει ανέμελη τότε να περιμένετε επιθέσεις από άτομα που θεωρείτε ικανά και έξυπνα άρα και επικίνδυνα για εσάς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε αταξίες και ζαβολιές, ακόμη και αν σας επιπλήττουν, σημαίνει πως διαθέτετε γοητευτικό χαρακτήρα και κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων δίχως την παραμικρή προσπάθεια.
    Αν δείτε ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε αταξία, τότε θα περάσετε μια μεγάλη αναστάτωση.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Αν δείτε κοπάδι τράγων, σύντομα θα πλουτίσετε από κληρονομιά ξαφνική και απροσδόκητη.

    Αν πάλι δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάει ένας τράγος με άγριες διαθέσεις, φυλαχτείτε από εχθρούς που σας επιβουλεύονται.

  • Αν το βοδινό κρέας που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ωμό και έχει μαύρο αίμα, σημαίνει υπάρχουν ότι κίνδυνοι για την υγεία σας. Φυλαχτείτε από γδαρσίματα και τραυματισμούς κάθε είδους. Βλέπε και μοσχάρι.

Εγγραφή στο RSS - σαρακοστή