Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καλόγερος

Αρχική » Oneiro » καλόγερος

Ονειροκρίτης καλόγερος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καλόγερος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καλόγερος - καλόγρια

Ονειροκρίτης καλόγερος - καλόγρια

Αν στον ύπνο σας είστε ο ίδιος καλόγερος ή καλόγρια, τότε θα περάσετε δυστυχία και πολλά βάσανα.

Αν βρεθεί στον δρόμο σας όμως καλόγερος ή καλόγρια τότε να προσέχετε τους φίλους σας, γιατί πρόκειται να επέμβουν στα οικογενειακά σας και να σας κάνουν άνω κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Οι αδιέξοδοι δρόμοι στα όνειρα συμβολίζουν την παγίδευση μας σε καταστάσεις που μας είναι άγνωστες και υποδηλώνουν την αδυναμία μας να αντεπεξέλθουμε.

    Η περιπλάνηση μας, λοιπόν, σε αδιέξοδους δρόμους και τρόπους , προοιωνίζει αποτυχίες και βάσανα.

  • Το αναμμένο τζάκι στα όνειρα συμβολίζει ευτυχία, και όπως και στην πραγματική ζωή, ανυψώνει το ηθικό και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, όχι άδικα.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας αναμμένο τζάκι, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.

  • Αν στον ύπνο σας βάζετε δόλωμα σε αγκίστρια, τότε σημαίνει πως τα έχετε εναποθέσει όλα στην τύχη και πως δεν προσπαθείτε καθόλου εσείς.
    Αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να δραστηριοποιείστε διότι η τύχη σας σάς έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

Εγγραφή στο RSS - καλόγερος