Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

επιθετικός

Αρχική » Oneiro » επιθετικός

Ονειροκρίτης επιθετικός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : επιθετικός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καμάκι

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε καμάκι και ετοιμάζεστε για κάποιου είδους επίθεση, το ίδιο περίπου σημαίνει και στην πραγματικότητα.
Ότι είστε δυνατός, αποφασισμένος και μάχιμος, έτοιμος να τα βάλετε με οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στην ζωή σας.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στο όνειρο σας δείτε κάμπια δεν είναι καθόλου καλό.
    Η κάμπια θεωρείται κακότυχη παραδοσιακά.
    Άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλον θέλουν να σας κάνουν κακό.
    Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προφυλαχθείτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Οποιουδήποτε είδους απαγόρευση σε όνειρο ίσως να είναι άσχετη με τον ονειροκρίτη και αντί για ερμηνεία, να δείχνει υποσυνείδητο άγχος.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κλειδαρά, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως ο κλειδαράς είστε εσείς το όνειρό σας αποκαλύπτει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχουν και σας υπενθυμίζει τον θαυμασμό που έχουν οι άλλοι για εσάς.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

Εγγραφή στο RSS - επιθετικός