Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καμαριέρα

Αρχική » Oneiro » καμαριέρα

Ονειροκρίτης καμαριέρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καμαριέρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καμαριέρης - καμαριέρα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε καμαριέρα ή καμαριέρης ανάλογα με το φύλλο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε σεξουαλικά απωθημένα και ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες.
Επίσης είστε ένα βήμα πριν την απιστία και ψάχνετε νέο σύντροφο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παρευρίσκεστε σε εγκαίνια που τελούνται δημόσια και πανηγυρικά, τότε οι υποθέσεις σας, αισθηματικές και επαγγελματικές, θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουν αίσιο τέλος.

  • Το λελέκι συμβολίζει ακριβώς ό,τι και ο πελαργός.
    Διαχωρίζονται οι συμβολισμοί του ανάλογα με την ηλικία και τον φύλο.
    Στα όνειρα των γυναικών προμηνύει εγκυμοσύνη, εκτός κι αν η ιδέα της απόκτησης μωρού έχει γίνει αυτοσκοπός και συχνά στα όνειρα εμφανίζονται μωρά και πελαργοί.

  • Όπως στην πραγματικότητα το λεξικό παρουσιάζει τη νόρμα-πρότυπο της γλώσσας στο οποίο ανατρέχουμε για να καλύψουμε δικά μας κενά, έτσι και στο όνειρο συμβολίζει στοιχείο προτύπου, πηγή γνώσεων.

  • Τα λουκούμια ως γλυκό κι αυτό, προμηνύει στενοχώρια.

    Εάν δείτε απλά λουκούμια, τότε θα πιθανό να βιώσετε κάποια στενοχώρια στην ερωτική σας σχέση η οποία όμως θα ξεπεραστεί.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Το γεράνι στο όνειρο προμηνύει αποκλειστικά και μόνο αποτυχίες.
    Οι αποτυχίες αυτές μπορεί να αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά πιο συχνά είναι ερωτικής φύσεως.
    Ενδέχεται οι αποτυχίες να είναι και απανωτές.

Εγγραφή στο RSS - καμαριέρα