Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιστορία

Αρχική » Oneiro » ιστορία

Ονειροκρίτης ιστορία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιστορία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καπετάνιος

Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το ανοιξιάτικο αυτό δέντρο με τα αρωματικά του άνθη, χαράς ευαγγέλια: σας αναμένουν εξάρσεις, απολαύσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν είναι καθόλου καλοί οιωνοί, καθώς προμηνύουν γλυκόπικρες καταστάσεις όπως και η γεύση τους..

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας βατόμουρα, θα πρέπει να περιμένετε άσχημα νέα.

  • Ο ορός όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, μεταφράζεται περισσότερο σαν ελιξήριο, παρά σαν κάτι που χρειάζεστε επειδή είστε άρρωστος ή πρόκειται να αρρωστήσετε.

  • Το μαγιό στα όνειρα δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς συμβολίζει ανακούφιση και χαλάρωση.

    Εάν δείτε ότι φοράτε ή κοιτάτε μαγιό τότε να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις ή προτάσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Το αρνί συμβολίζει σημειολογικά την αθωότητα και την ανεξικακία.

  • Είναι ένα σπανιότατο όνειρο που, όταν το βλέπουμε, εκφράζει τις ενοχές μας για πικρίες που έχουμε προκαλέσει στο παρελθόν σε αγαπημένους νεκρούς.

Εγγραφή στο RSS - ιστορία