Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καρδιοπαθής

Αρχική » Oneiro » καρδιοπαθής

Ονειροκρίτης καρδιοπαθής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καρδιοπαθής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καρδιά

Ονειροκρίτης καρδιά

Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά.

Σχετικά όνειρα

  • Η όρεξη για φαγητό στα όνειρα έχει αρνητική ερμηνεία και συνδέετε με τη λαιμαργία και την απληστία.

  • Το στρώμα έρχεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προειδοποιήσει πως σύντομα θα διανύσουμε μία περίοδο η κατάσταση της οποίας εξαρτάται από την κατάσταση του στρώματος.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Η θάλασσα στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες, σε συνάρτηση πάντα με την αίσθηση που μας αφήνει η παρουσία της θάλασσας.

    Θάλασσα ήρεμη και γαλάζια, σημαίνει τακτοποιημένη και αμέριμνη ζωή.

    Θάλασσα θολή και κυματώδης, προοιωνίζει ζωή με περιπέτειες, στερήσεις και δυστυχίες.

  • Μερικές φορές στα όνειρα βιώνουμε συναισθήματα τα οποία δεν εξωτερικεύουμε στην πραγματική ζωή.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

Εγγραφή στο RSS - καρδιοπαθής