Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καρότο

Αρχική » Oneiro » καρότο

Ονειροκρίτης καρότο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καρότο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

    Αν δείτε ότι παρακολουθείται μεγαλοπρεπή γαμήλια τελετή άλλων, θα πάρετε δυσάρεστα νέα για συγγενικό σας πρόσωπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Σε περίπτωση που κάνουν στο ονειρικό μας κόσμο την εμφάνισή τους αλλαντικά, το όνειρό μας αποτελεί ένα σημάδι προσέχουμε ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
    Αν τα δείτε κάπου κρεμασμένα, σε κάποιο κατάστημα ή σε σπίτι παράδειγμα, πάει να πει, πως έχετε μία ερωτική ζωή με στερήσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γυναίκα με υπέροχο λαιμό, σας περιμένει μια συγκλονιστική ερωτική περιπέτεια.

    Αν δείτε λαιμό ψηλό και ωραίο σε άτομο του ίδιου φύλου με σας, θα έχετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε το πατροπαράδοτο Ελληνικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα με τον σουβλιστό οβελία, τότε προ μηνύονται επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

Εγγραφή στο RSS - καρότο