Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιδρώτας

Αρχική » Oneiro » ιδρώτας

Ονειροκρίτης ιδρώτας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιδρώτας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ιδρώνω - ιδρώτας

Ονειροκρίτης ιδρώνω - ιδρώτας

Όπως ο ιδρώτας φεύγει από πάνω μας, μεταφορικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας φεύγει ένα βάρος.

Αν λοιπόν δείτε ότι είστε ιδρωμένοι σημαίνει ότι σύντομα θα ανακουφιστείτε από οτιδήποτε σας πίεζε και σας βάραινε τόσο καιρό και όλα θα έχουν αίσια έκβαση.

κασμάς - αξίνα

Ονειροκρίτης κασμάς - αξίνα

Δύσκολοι και υψηλοί οι στόχοι που έχετε θέσει και το όνειρο αυτό ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κοπιάστε και να προσπαθήσετε πολύ προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι πάθατε κάποιο έγκαυμα και υποφέρετε από αυτό, θα υπάρξει μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία σας που θα σας αποτρέψει να ολοκληρώσετε προγραμματισμένες δουλείες που είχατε κατά νου.

  • Το αφρόγαλα, θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ευμάρεια και την καλοτυχία.

    Αν είδατε στο όνειρο σας σερβιρισμένο αφρόγαλα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ιδιαιτέρως επικερδείς δοσοληψίες ή ακόμα και επιχειρήσεις.

  • Αν, στο όνειρο σας, πλανιέται η απειλή πολέμου ή αν ήδη έχει κηρυχθεί πόλεμος, να περιμένετε κλονισμό της ερωτικής ή έγγαμης σχέσης σας.

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

    Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

  • Οι εκρήξεις στον ύπνο σας ερμηνεύονται ως ξέσπασμα κάποιου σκανδάλου το οποίο θα έχει άσχημες επιπτώσεις σε εσάς.

    Το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι εις βάρος σας το σκάνδαλο.

Εγγραφή στο RSS - ιδρώτας