Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μενού

Αρχική » Oneiro » μενού

Ονειροκρίτης μενού - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μενού

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατάλογος

Ο κατάλογος όταν εμφανίζεται στο όνειρό σας σημαίνει την ακαταστασία και την έλλειψη οργάνωσης που σας χαρακτηρίζουν.
Είναι ένα όνειρο που στην ουσία σας λέει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να τακτοποιείστε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.
    ανατρέξτε στην ερμηνεία για την ανάγνωση

  • Το πλαστικό είναι ένα υλικό σχετικά καινούργιο, που κωδικοποιήθηκε πρόσφατα στη μαντική των ονείρων.

    Οι σύγχρονοι ερμηνευτές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η παρουσία πλαστικών ειδών στα όνειρα υποδηλώνει επαγγελματικές και συναισθηματικές ανασφάλειες.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας, μέσα σε λαβύρινθο και μάταια πασχίζετε να βγείτε, μην περιμένετε να λήξουν εύκολα για σας οι αγωνίες και τα βάσανα.

  • Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

    Αν δείτε ότι τα προαισθήματα σας δεν βγαίνουν αληθινά και ο λαχνός σας χάνει, να περιμένετε επιτυχίες και απροσδόκητα κέρδη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι εκτελείτε κάποια εργασία με τη βοήθεια ενός σφυριού, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του.

Εγγραφή στο RSS - μενού