Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τιμοκατάλογος

Αρχική » Oneiro » τιμοκατάλογος

Ονειροκρίτης τιμοκατάλογος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τιμοκατάλογος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατάλογος

Ο κατάλογος όταν εμφανίζεται στο όνειρό σας σημαίνει την ακαταστασία και την έλλειψη οργάνωσης που σας χαρακτηρίζουν.
Είναι ένα όνειρο που στην ουσία σας λέει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να τακτοποιείστε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν, στο όνειρο σας, δείτε ότι κάθεστε κάτω από τον ευεργετικό ίσκιο ενός ψηλού και περήφανου πλάτανου, να περιμένετε σύντομα βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και ανακούφιση από τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

  • Παρότι αρχικά μπορεί να φαίνεται απειλητικό, το να κυριαρχεί σιωπή στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα ευοίωνο όνειρο. Αν λοιπόν οποιονδήποτε τρόπο εστιάσετε στη σιωπή στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε να ζήσετε καταστάσεις χαρούμενες και ξέγνοιαστες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
    στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας ανέθεσαν κάποια αγγαρεία, το όνειρο σας προειδοποιεί να μην δεχτείτε προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά σας πρόσωπα, αφού δεν θα σας βγουν σε καλό.

Εγγραφή στο RSS - τιμοκατάλογος