Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κηπουρική

Αρχική » Oneiro » κηπουρική

Ονειροκρίτης κηπουρική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κηπουρική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κηπουρός

Οτιδήποτε έχει σχέση με κηπουρό στο όνειρό μας, αποτελεί ένα ευχάριστο μήνυμα, οπότε μην φοβάστε καθόλου.
Στην περίπτωση που στον ύπνο μας δούμε κάποιον κηπουρό, θα πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από κάποιο κοντινό μας πρόσωπο που θα μας κάνει να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
    στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε ηγέτης, δηλαδή αρχηγός μια πολιτικής ή στρατιωτικής ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η κενοδοξία σας, θα σας οδηγήθηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

  • Παρόλο που το να έχετε μια ασθένεια του σπλήνα αποτελεί ένα πολύ άσχημο συμβάν στην πραγματική ζωή, παρόλα αυτά στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Αν δείτε ότι σας καταδικάζουν τότε το όνειρο σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για ένα ξαφνικό αλλά και σοβαρό ατύχημα.

  • Σε αυτό το όνειρο, βασικό ρόλο παίζει το πώς θα νιώθετε και σε τι κατάσταση θα είναι το ή τα γόνατά σας.

    Το τραυματισμένο γόνατο ή το ακρωτηριασμένο , σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν είστε αρκετά δυνατός για να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - κηπουρική