Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κληρονόμος

Αρχική » Oneiro » κληρονόμος

Ονειροκρίτης κληρονόμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κληρονόμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κληρονομιά

Ονειροκρίτης κληρονομιά

Η κληρονομιά από άτομο που αγαπάμε είτε αυτό είναι εν ζωή είτε νεκρό, αποτελεί ένα σημάδι τύχης και ένας τρόπος να δείτε ότι αυτό το άτομο σας σκέφτεται και είναι μαζί σας.

Αν δεν γνωρίζετε το άτομο όμως που σας άφησε κληρονομιά ετοιμαστείτε για μεγάλες φουρτούνες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
    στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

  • Αν στην πραγματικότητα δεν είστε κτηματίας και δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε αποκτήσει με τρόπο ανεξήγητο ένα μεγάλο και ωραίο κτήμα, τότε θα πραγματοποιηθούν και τα πιο ριψοκίνδυνα ακόμη σχέδια σας.

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

    Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

  • Τα ιερά ζώα των Ινδών, σύμβολο της ευφορίας.

    Όταν παρουσιάζονται στα όνειρα των ανθρώπων της υπαίθρου και των ξωμάχων, τα ζώα αυτά προοιωνίζουν καλές σοδειές και άμεσο μέλλον εξασφαλισμένο.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε κανόνι σε παρέλαση πολύ δυσοίωνο το μέλλον στα επαγγελματικά σας.
    Αν ακούσετε κανόνια να βαράνε τότε πολύ άσχημη είδηση θα πάρετε.
    Τέλος αν το κανόνι το χρησιμοποιείτε εσείς σημαίνει ότι θα βάλετε ότι μέσα έχετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - κληρονόμος